Stručný výtah možnosti použití – BIOL

9.7.2011 14:18:29 - cubaguest

Jde o převratný vývoj přístroje, založený na nejnovějších poznatcích biofyziky, molekulární biologie, experimentální a klinické onkologie. BIOL přístroj je určený k léčbě benigních a maligních tumorů, onemocnění virové etiologie (herpes, atd.), neurologické degenerativní onemocnení, akutní a chronické onemocnění kloubů (artritida, artróza), metabolické poruchy v těle apod.


Jde o převratný vývoj přístroje, založený na nejnovějších poznatcích biofyziky, molekulární biologie, experimentální a klinické onkologie.

Přístroj na principu elektromagnetického záření = rezonanční terapie – působí na tělesné buňky na molekulární a informační úrovni:

  • na molekulární úrovni – dochází ke strukturálním změnám v buňkách postižené oblasti, nemá vedlejší účinky, nepůsobí na zdravou tkáň (pulsy pronikají do těla v určitých rezonančních frekvencích, jsou transformovány do datových signálů, které regulují regenerační procesy)
  • na informační úrovni – působí pouze na živý organismus, působení je výraznější, má paměť (paměť vzniká pouze při dlouhodobém působení jedné až tří hodin s přestávkami po několika aplikacích)
  • u většiny aplikací, zvláště onkologických onemocnění, se doporučuje kontrola krevních testů za použití přístroje AMP a to před aplikací a po aplikaci působení přístrojem BIOL

BIOL přístroj je určený k léčbě benigních a maligních tumorů, onemocnění virové etiologie (herpes, atd.), neurologické degenerativní onemocnení, akutní a chronické onemocnění kloubů (artritida, artróza), metabolické poruchy v těle apod.

Přístroj má dva druhy použití:

  1. režim rehabilitace
  2. režim léčebné terapie

Režim rehabilitace

(vybrány druhy nemocí úspěšné léčby po aplikaci přístroje)

  1. Onemocnění centrálního a periferního nervového systému:
    Akutní (mrtvice) a přechodné ischemické ataky, trauma mozku a míchy a jejich důsledky, roztroušená skleróza, encefalopatie, Parkinsonova choroba, Alzheimerova choroba, amiotrofní laterální skleróza, periferní neuropatie různého původu, vegetativní a neurovegetativní dystonie, neuralgie, ischias, poruchy spánku, kraniální trauma, dětská mozková obrna, traumatické retardace a duševní vývoj.
  2. Onemocněním kardiovaskulárního systému:
    Infarkt myokardu v průběhu rehabilitace, ischemická choroba srdeční, angina pectoris, dysfunkce myokardu, myokardiodystrofie různého původu, kardiomyopatie, cévní onemocnění dolních končetin s ischemií, hypertenze.
  3. Játra a další orgány trávicí soustavy:
    Chronická hepatitida různého původu, cirhóza jater, a to i po předchozí virové hepatitidě, žaludeční vředy, duodenální vřed, ulcerózní kolitida, Crohnova nemoc, atd.
  4. Nemoci svalové a kosterní soustavy:
    Degenerativní změny páteře, degenerativní onemocnění kloubů, osteoporóza, artróza, artritida, aseptické nekrózy hlavice stehenní kosti, ostré a dlouhotrvající neuzdravené zlomeniny, traumatické poškození menisku a chrupavky kloubů.
  5. Krevní choroby a stavy imunodeficience:
    Hypochromní anémie, lymfomy, Morbus Hodgkin Syndrom, akutní a chronické leukémie, myelodysplastického syndromu, poruchy imunitního systému u žen s komplikovanou klimakterických, sekundární imunodeficience různého původu. Oprava imunodeficitu při léčbě onkologických onemocnění.
  6. Endokrinní onemocnění:
    Diabetes druhého typu, komplikace diabetu, hypothyreóza, primární a sekundární nedostatečnost pohlavní žlázy.
  7. Autoimunitní systémová onemocnění pojivové tkáně a onemocnění:
    Systémový lupus erythematodes, systémové sklerózy, revmatoidní artritida, dermatomyozitida, systémové vaskulitidy, revmatická horečka.
  8. Omlazení těla a léčba chronického únavového syndromu

Chronický únavový syndrom

Chronický únavový syndrom má stejné kořeny jako zrychlené stárnutí. Existují pouze dva rozdíly.

  1. Syndrom postihuje převážně lidi duševní práce, a proto jednou z jeho příčin je emocionální stres a různé úrovně depresivních stavů.
  2. Rostoucí důkazy naznačují, že důležitou součástí chronického únavového syndromu je selhání imunity. To z nás dělá jedince citlivé k infekcím a jiným nepříznivým faktorům vnějšího prostředí.

Pokrok, který přinesl do našich životů komfort, mobilitu a informovanost, nese i odpovídající odplatu ve formě zvýšené úzkosti pro budoucnost, stresu v práci a doma, špatné ekologii, energii a nevyvážené stravě. Z tohoto důvodu se regenerace jednotlivých buněk po 40-50 roku výrazně zpomaluje a to navzdory geneticky naprogramovanému potenciálu schopnosti žít alespoň 100 let. Tedy, na základě zrychleného stárnutí lidského těla se zpomaluje regenerace buněk a tkání.

Proto moderní pojetí omlazení (anti-age terapie), na základě prokázané schopnosti elektro-magnetického záření, přístroj BIOL stimuluje regeneraci.
V léčbě chronického únavového syndromu je hlavním smyslem - "posílit obranu" těla nebo-li posílení imunity a krvetvorby prostřednictvím přístroje BIOL.

Režim léčebné terapie

Působení přístroje je založeno na účincích elektromagnetického záření na nádorové buňky, což vede ke změně v rychlosti jejich rozkladu a smrti a tím se snižuje jejich schopnost syntetizovat a produkovat jejich vlastní růstový faktor. Proces ničení zhoubných nádorů je účinný jak u nadorů epiteliálního původu, stejně tak i pro nádory pocházející ze spojivové tkaně, svalů a krvetvorby.

Aplikace přístroje je účinná i v předoperační a pooperační fázi a v prevenci metastáz zhoubných nádorů. Je určena k léčbě nádorů a onemocnění virového charakteru, snížení pooperační rekonvalescence a léčby bolesti. Kombinovaná léčba vyžaduje vysokou odbornost lékařského personálu.

Na rozdíl od většiny proti onkologických postupů použití zařízení BIOL nezpůsobuje nežádoucí reakce. Naopak u většiny pacientů se projevuje zlepšení celkové kondice a pohody, dochází k pozitivním změnám ve výsledcích laboratorních testů zejména u rakoviny plic, prsu, měkkých tkání, kostí a kůže.

Vlastnosti přístroje BIOL v léčbě některých typů rakoviny

Publikované zkušenosti ukrajinských lékařů na internetu.

  1. Benigní nádory
    U všech typů nezhoubných nádorů je překvapivě rychlý účinek již za několik cyklů, tj. 1,1-1,2 hodiny denně po dobu 7-12 dnů na 1 cyklus. Pokud je to nutné, po 1-2 měsících se aplikuje druhý cyklus a po 2-3 měsících - třetí cyklus. Žádné nežádoucí účinky nebyly pozorovány. U většiny pacientů se po prvním cyklu nádor hodně zmenší nebo zmizí úplně. Chemické přípravky nezvyšují účinek léčby. Ve většině případů není nutný chirurgický zákrok.
  2. Rakoviny plic, průdušky, průdušnice
    Efektivní je kombinovaný způsob léčby: BIOL, gama- terapeutické radiační terapii, chirurgii.
  3. Rakovina žaludku
    Doporučený postup - 10-11 den v řadě po 1,5-3 hodiny denně. Použití chemoterapie v kombinaci s přístroji BIOL se u rakoviny žaludku nedoporučuje.
  4. Rakovina prostaty
    V léčbě primární formy (nádor menší než 1 cm v průměru bez metastáz).
  5. Karcinomu rekta
    Nejúčinnější použití přístroje BIOL je v případě dlaždicobuněčného karcinomu análního kanálu. Obvyklá dávka je 1,3 cykly v intervalu 25 až 35 dnů. Každý cyklus trvá 5-6 dnů po 1,5-2,5 hodinách denně.
    Efektivní je předoperační (1 cyklus) a pooperační (1 cyklus) pomocí přístroje BIOL. Chemoterapie může být provedena před a po ošetření přístrojem BIOL, ale jen 10% standardních dávek.
    Pozitivní výsledek je aplikace aparátu BIOL před chirurgickým zákrokem.
  6. Rakovina děložního hrdla
    BIOL přístroje mohou být používány samostatně nebo v kombinované léčbě.
    Nezávislý způsob léčby je určen pro 2-4 cykly.
    Chemoterapie po použití přístroje BIOL je kontraindikována během 3-4 týdnů.
  7. Rakovina prsu
    Pro první hmatatelné formy jednotky rakoviny prsu BIOL použít 1,5-2,5 hodiny denně po dobu 10-11 dnů. Při primární početní rakovině prsu je nutné opakované cykly ozáření v intervalu 20 až 25 dny. Antiblastický efekt je dosažen při předoperační (2-3 dny) a pooperační (3-5 den) expozici. Hormonální terapie a chemoterapie jsou možné pouze před před použitím přístroje BIOL. Chemoterapie by měla být dokončena 20.-25. den před použitím přístroje BIOL.
  8. Kostní metastázy
  9. Myomy a cysty u většiny pacientů zmizely úplně!

Závěr

Zvláště efektivní je využití přístroje BIOL po stanovení diagnózy a ověření průběhu léčby pomocí přístroje "AMP" = skreening vyhodnocení parametrů lidského tela.

Zpracovala Anna Kneblová



« Zpět